
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de betteraves crues épluchées et coupées en quatre
- 100 g de carottes en morceaux
- 20 g d'oignons
- 1 pomme verte (env. 100 g), en quatre
-
2 - 3
brins de coriandre frais uniquement les feuilles
lub 2 - 3 brins de persil frais uniquement les feuilles - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 10 - 20 g de jus de citron
- ¼ c. à café de sel au goût
- 1 pincée de poivre noir au goût (opcjonalnie)
- 1 pincée de sucre au goût (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 84 kcal / 350 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Błonnik
- 2.7 g