Mild Thai Green Curry
TM6 TM5

Mild Thai Green Curry

3.8 (26 ocen)

Składniki

  • 1 oz coconut oil
  • 6 ½ oz Thai green curry paste
  • 13 ½ oz coconut milk
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
  • 2 oz fish sauce
  • 1 oz palm sugar
  • 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
  • 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
  • 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
  • 6 oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
    lub 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
  • 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
  • fresh green chili, sliced, to garnish
  • cilantro leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2675.7 kJ / 639.5 kcal
Białko
27.1 g
Węglowodany
31.5 g
Tłuszcz
42.1 g
Tłuszcz nasycony
24.9 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1470 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy