Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2506 kJ / 599 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1077 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teriyaki Chicken
1 godz.
Vietnamese Chicken Coleslaw
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Tetrazzini
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1 godz.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.