Urządzenia i Akcesoria
Devilled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces
Składniki
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
157 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
994.5 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic White Rice
35 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Slow Cooked Beets
40 min
Salted Herbs
15 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Steamed Green Beans
30 min
Oysters Rockefeller
25 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min