Urządzenia i Akcesoria
Devilled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces
Składniki
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
157 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
994.5 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Coconut Margarita
55 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Everything Bagel Dip
10 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Thanksgiving Gravy
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min