Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Tomato Basil Soup
40 min