Trutenrouladen mit Erbsenpesto

Trutenrouladen mit Erbsenpesto

2.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • feinkörniges Salz nach Belieben
    2 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
    2 Prise
  • Tomaten, getrocknet in Öl, gut abgetropft
    4 - 6
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    ¼
  • Trutenbrustfilets, ohne Haut (4 Tranchen)
    400 g
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gemüsebouillon Paste
    1 EL
  • grüne Erbsen, frisch geschält
    400 g
  • Pfefferminze, frisch gewaschen und getrocknet
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 29.6 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...