Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
16 Stücke
Składniki
-
Mandeln50 g
-
weisse Schokolade in Stücken100 g
-
Vollrahm, gekühlt1000 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zucker60 g
-
Erdbeeren, gefroren300 g
-
Kokosnuss-Schoko-Riegel (z.B. Bounty), in Scheiben (5 mm)150 g
-
Kokosnuss, getrocknet, geraspelt, ungesüsst1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gemüsewähe (TM5)
25 min
Tomatenreis
30 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Tomatencremesuppe
35 min
Advents-Guetzli
1 godz. 50 min
Pistazien-Glace
10 godz. 35 min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min