Urządzenia i Akcesoria
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
48 pieces
Składniki
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
36 mg
Białko
1 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Chocolate Syrup
20 Min
Apple Tart
1 Std.
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Banana Liqueur Pudding
6 Std.
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Chocolate Pudding
1 Std. 20 Min
New Orleans Style Cheesecake
6 Std. 5 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min