Urządzenia i Akcesoria
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
48 pieces
Składniki
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
36 mg
Białko
1 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Snickerdoodles
25 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 godz. 20 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Meyer Lemon Bars
40 min
Texas Cornbread
35 min
Texas Coleslaw
15 min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Maple Pecan Blondies
1 godz. 10 min