Urządzenia i Akcesoria
Kip met rode paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (opcjonalnie)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (opcjonalnie)50 g
-
witte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
22.7 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kip met citroen
50 min
Gemarineerde paprika's
55 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.