Urządzenia i Akcesoria
Groenten-aardappelsalade met kip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
wortelen in stukken300 g
-
water400 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)300 g
-
verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)300 g
-
diepgevroren doperwtjes150 g
-
ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)350 g
-
peper½ tl
-
ijsbergsla bladeren gescheiden250 g
-
room150 g
-
citroensap, vers geperst (1 citroen)20 g
-
verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)10 - 15 g
-
verse sojascheuten (opcjonalnie)100 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Rijstsalade
1 godz.
Lamsspiesjes
Brak ocen
Kalkoenburgers
Brak ocen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min