Urządzenia i Akcesoria
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Pastasalade met forel en groenten
Ninguna valoración
Spaghetti carbonara
40min
Gekookte eieren
20min
Geel gekleurde eieren
55min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Veenbessen-chocolade cakemix
Ninguna valoración
Steak Stroganoff
45min
Kip in perziksaus
40min
Erwten met ham
25min
Pastasalade met groenten
1h
Kip met warme aardappelsalade
55min