Urządzenia i Akcesoria
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Gekookte pasta
20min
Gekookte eieren
20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Penne met tonijn
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Bloemkool met kaas
55min