Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (opcjonalnie)¼ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oosters koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Profiteroles
2 godz.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Napoleon hoedjes
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Kipfricassee
Brak ocen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Knapperig brood
Brak ocen