Urządzenia i Akcesoria
Zeevruchtenstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1654.1 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1154.6 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chili non Carne
1 godz.
Lamscurry
1 godz.
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min