Urządzenia i Akcesoria
Zeevruchtenstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1654.1 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1154.6 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Hollandaisesaus
15 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Viscurry
35 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min