Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Sauté
15 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Challah
2 godz.
Classic Mashed Potatoes
50 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 godz. 10 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Bavarian Cheese Dip
5 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min