Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Mini pizzas
1 godz. 30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Agedashi tofu
30 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min