Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
White Grape, Honey and Thyme Sorbet
14h
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Spaetzle
35min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Ribs Kaldereta
Ninguna valoración