Urządzenia i Akcesoria
Beef Pot Pies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
rosemary1 sprig
-
sirloin steak trimmed, cubed (1 in.)25 oz
-
shallots halved6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)4 oz
-
celery sliced (½ in.)4 oz
-
butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
frozen peas thawed5 oz
Pastry Dough
-
all-purpose flour10 oz
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)4 oz
-
large eggs divided3
-
salt½ tsp
-
ice water2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
973 mg
Białko
39 g
Kalorie
3067 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken and Dumplings
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Apple Pie
3 godz. 30 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Lasagna
2 godz. 30 min