Pastel de cabracho

Pastel de cabracho

4.2 164 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 500 g de cabracho (en 3-4 trozos grandes)
  • 10 gambas crudas peladas
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 6 huevos
  • 10 de palitos de cangrejo
  • 1 lata pequeña de anchoas en aceite
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 250 g de tomate frito

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 269 kcal / 1124 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...