Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos duros
-
200
g de palitos de cangrejo
lub 200 g de gambas cocidas y peladas - 1 lata de mejillones al natural (70 g escurridos)
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) escurridos (90 g escurridos)
- 200 g de mayonesa tradicional Helios®
- 100 g de nata líquida
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 9874.1 kJ / 2360 kcal
- Białko
- 86.8 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 212.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2374.4 mg
Alternatywne przepisy
Paté de quesos
15min
Paté de chorizo
1 Std. 20 Min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10 min
Paté de sidra asturiana
5min
Paté de sardinas de lata
5min
Paté de anchoas y jamón
5min
Paté de atún
5min
Paté de cabrales a la sidra
4 godz. 45 min
Cremoso de ibérico
5min
Tartaletas de pimientos confitados
45 Min
Paté de surimi
5min
Paté de dátiles y queso
5min