Panna cotta de turrón de Jijona
TM31 TM5 TM6

Panna cotta de turrón de Jijona

4.1 (225 ocen)

Składniki

  • 3 hojas de gelatina
  • 120 g de turrón de Jijona blando
  • 400 g de nata
  • 50 - 60 g de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1506 kJ / 360 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy