Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 120 g de turrón de Jijona blando
- 400 g de nata
- 50 - 60 g de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Natillas de horchata
50 Min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25 min
Tarta de chocolate blanco
8 Std. 15 Min
Licor de turrón
25 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Flan de chocolate blanco
12 Std. 20 Min
Panna cotta de caramelos para dos
3 godz. 40 min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Flan de turrón
3 godz. 40 min