Pere al vino rosso

Pere al vino rosso

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
    500 g
  • di zucchero
    100 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • stecche di cannella (circa 5 g)
    2
  • chiodi di garofano
    3
  • di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
    800 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...