![Confettura di mango e kiwi Confettura di mango e kiwi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f15691c6-9a12-4299-a912-eb120e7c5bf1/Derivates/944b405c-b0d6-4558-adfd-e2d838b2c430.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di mango maturo, sbucciato, a pezzi
- 200 g di kiwis, sbucciati, a pezzi
- ½ stecca di vaniglia i semi raschiati (opcjonalnie)
- 250 g di zucchero gelificante 2:1
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1392 kJ / 332.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 79.9 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Błonnik
- 2.7 g