
Urządzenia i Akcesoria
Confettura di mango e kiwi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 vasetti
Składniki
-
300 g di mango maturo sbucciato, a pezzi
-
200 g di kiwis sbucciati, a pezzi
-
½ stecca di vaniglia (opcjonalnie) i semi raschiati
-
250 g di zucchero gelificante 2:1
-
1 cucchiaino di olio di semi di girasole
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
332.7 kcal /
1392 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
79.9 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria