Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 56.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1096.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di cipolle e timo
1 Std.
Panna lime e nocciole
5 Min
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 Std. 30 Min
Salsa mousseline
20min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Crema di panzanella
40 Min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Purè di patate all'aglio
50 Min
Pappa al pomodoro con verdurine
1 Std. 30 Min
Fonduta di formaggio
20min
Salsa aioli (vegan)
10 min