Urządzenia i Akcesoria
Steamed lemon cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Coffee Cream
5 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Strawberry ice cream bars
12 godz. 15 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Rosé and Raspberry Jelly
12 godz. 30 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Mango yoghurt ice cream
12 godz.