Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 693.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Latkes
35 Min
Shrimp Cocktail
50 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Beef Stroganoff
40 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Jersey Beef
30 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Crab Cakes
1h 35min