![Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0cb292c16def2da79eff5dd50b83839e/Derivates/d7e000a76bb99af9d5a82774c8ea3b97de2b0f76.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 693.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Orzo
40 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Chocolate Avocado Dream
15min
Beef Wellington (Ben)
10h 10 min
Paella
30 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min