Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Crème anglaise
15 min
Steak tartare
10 min
Floating islands
1 godz.
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Chocolate Babka
3 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Whipped egg whites
10 min
Polenta
1 godz.
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min