Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Authentic Pad Thai
40 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Potato pancakes
45 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Guinean prawns
25 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Tuna dip
15 Min