Stufato di maiale alla greca

Stufato di maiale alla greca

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 250 g di riso basmati
  • 200 g di cipolle tagliate in quarti
  • 200 g di peperoni rossi tagliati in quarti, senza semi
  • 30 g di olio di oliva
  • 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 2 cucchiaini di paprica
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • 700 g di filetto di maiale a strisce (1 x 1,5 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 579 kcal / 2420 kJ
Białko 48.1 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 63.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...