Frittata alla caprese

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • uova
    6
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di pomodoro ciliegino dimezzati
    220 g
    220 g di pomodori a pera, dimezzati
  • di mozzarella a fette (5 mm)
    125 g
  • di acqua
    700 g
  • foglie di basilico fresco le foglioline lavate e
    asciugate
    5 - 8
  • glassa di aceto balsamico per irrorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 146 kcal / 611 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 415 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...