Urządzenia i Akcesoria
Citron frappé au champagne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 verres
Składniki
-
4 citrons non pulvérisés, coupés en quatre
-
500 g de vin mousseux du type Champagne, sec ou sucré
-
800 g de glaçons
-
200 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Białko
0 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Waterzooi de poulet
1 godz.
Dessert express aux fraises
5 min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Sabayon classique
15 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.
Granité au café
Brak ocen
Glace à la noisette
5 godz. 20 min
Dessert au café
15 min
Mousse à la truite
5 min
Lasagnes de courgette et poisson
1 godz.
Cacahuètes épicées
45 min