Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Holiday Feast
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Turkey Chili
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min