Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Holiday Feast
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Paleo Chocolate Cream Pie
29 godz. 50 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Strawberry Caipiroska
10 min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Blue Cheese Dressing
5 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Chicken Fricassee
50 min