Wersje kompatybilne
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
lub 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp Sauté
25min
Garlic Shrimp
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min