Wersje kompatybilne
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
lub 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Maple and Mustard Salmon
20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h