![Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c6db887a-af85-4348-8f07-0cae54a92110/Derivates/6993fee9-aac1-46ea-8cee-54d65a21ed75.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
lub 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4004 kJ / 957 kcal
- Białko
- 133 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Beef Jungle Curry
1u.
Asian Peanut Sauce
1 Std. 20 Min
Thai Peanut Crunch Salad
30 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Fragrant Chicken Curry
1u.
Thai Fish Curry
50 Min