
Urządzenia i Akcesoria
Chorizo-Erbsen-Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)100 g
-
Olivenöl30 g
-
Zwiebeln in Hälften150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Chorizo in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst200 g
-
Speck, gewürfelt150 g
-
Tomatenpurée10 g
-
Weisswein50 g
-
Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)320 g
-
Hühnerbouillon1 EL
-
Wasser850 g
-
grüne Erbsen, gefroren aufgetaut150 g
-
Zuckermais, aus der Dose abgetropft150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
98 kcal /
410 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rezepte für Anfänger
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria