Urządzenia i Akcesoria
Chicken with red peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
red peppers cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
fresh basil1 sprig
-
fine salt2 teaspoon
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh rosemary1 sprig
-
red chilli (opcjonalnie)1 pinch
-
dried bay leaf1
-
anchovy fillets, in oil or brine, well drained2 - 3
-
chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)700 g
-
lager beer100 g
-
50 g water, + tsp vegetable stock paste, homemadevegetable broth (opcjonalnie)50 g
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Chicken Provencale
1 godz.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Tomato rice
30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Penne pasta with tuna
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min