Urządzenia i Akcesoria
Chicken with red peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
red peppers cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
fresh basil1 sprig
-
fine salt2 teaspoon
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh rosemary1 sprig
-
red chilli (opcjonalnie)1 pinch
-
dried bay leaf1
-
anchovy fillets, in oil or brine, well drained2 - 3
-
chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)700 g
-
lager beer100 g
-
50 g water, + tsp vegetable stock paste, homemadevegetable broth (opcjonalnie)50 g
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min