Urządzenia i Akcesoria
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted4
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in small piecesfrozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
mixed vegetables400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream, approx. 18% fat to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Potato cakes
45 min
Creamy mushroom soup
20 min