Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Honeyed Chicken
25 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min