Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken wings
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 min
Chicken with rice
1 godz.
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Chicken and Veggies
15 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min