Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Chicken with Peppers
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Potato goulash
1 godz.
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min