Urządzenia i Akcesoria
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
soy sauce60 g
-
brown sugar½ tsp
-
4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick)salmon fillet, fresh skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)4
-
floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided590 g
-
onion quartered115 g
-
garlic clove1
-
non-stick spray oil
-
vegetable broth450 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
340 g mixed vegetables, (e.g. carrots, cauliflower, broccoli)broccoli florets340 g
-
frozen green peas450 g
-
whole milk to taste225 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4305.6 mg
Białko
107 g
Kalorie
5076.1 kJ /
1213.2 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Cherry Lemon Limeade
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Guinean prawns
25 min
Beet-Tox (Metric)
10 min