![Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67d1af2abf00f4c07c2fe19aeb473e75/Derivates/4200d35a0508c691d2ede1b495d1de6b58d5e2d3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
salmon fillet, fresh, skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)
lub 4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick) - 590 g floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided
- 115 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick spray oil
- 450 g vegetable broth
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
-
340
g broccoli florets
lub 340 g mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli) - 450 g frozen green peas
- 225 g whole milk, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Białko
- 107 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 10.1 g
- Sód
- 4305.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 godz. 10 min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Hummus
5 min