
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata con funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di pasta sfoglia pronta (spessa circa 1-2 mm)200 g
-
di mozzarella50 g
-
di prezzemolo fresco solo le foglie10 rametti
-
di olio di oliva30 g
-
spicchi di aglio2
-
di funghi, freschi tagliati in quarti400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di vino Porto30 g
-
di formaggio a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
297 kcal /
1243 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Iniziare a cucinare
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria