Torta salata con funghi

Torta salata con funghi

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di pasta sfoglia pronta (spessa circa 1-2 mm)
    200 g
  • di mozzarella
    50 g
  • di prezzemolo fresco solo le foglie
    10 rametti
  • di olio di oliva
    30 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di funghi, freschi tagliati in quarti
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di vino Porto
    30 g
  • di formaggio a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...