Torta salata con funghi

Torta salata con funghi

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di pasta sfoglia pronta (spessa circa 1-2 mm)
  • 50 g di mozzarella
  • 10 rametti di prezzemolo fresco solo le foglie
  • 30 g di olio di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 400 g di funghi, freschi tagliati in quarti
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di vino Porto
  • 100 g di formaggio a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...