
Urządzenia i Akcesoria
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 pezzi
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)20 g
-
uova2
-
di sale1 pizzico
-
carote pelate2
-
di acqua500 g
-
di baby spinaci lavati ed asciugati100 g
-
di prosciutto cotto4 fette
-
di rosmarino solo gli aghi (circa 20 aghi)1 rametto
-
fagioli rossi10
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
58 kcal /
243 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimbi in cucina
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria