Urządzenia i Akcesoria
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 pezzi
Składniki
-
20 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
-
2 carote pelate
-
500 g di acqua
-
100 g di baby spinaci lavati ed asciugati
-
4 fette di prosciutto cotto
-
1 rametto di rosmarino solo gli aghi (circa 20 aghi)
-
10 fagioli rossi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimbi in cucina
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Torta salata di spinaci
55 min
Salsa alla senape
5 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Salsa al curry
5 min
Frappé Banana Split
15 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Mousse di tonno
10 min
Pudding alle fragole
Brak ocen
Maccheroni dell'alpigiano
45 min