Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 10 g Maisstärke
- 50 g Weisswein
-
100
g flüssige Rindsbouillon
lub 100 g Wasser, und 1/4 TL Rindsbouillon - 1 EL grobkörniger Senf
- 700 - 800 g Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Stroganoff
45 min
Poulet-Stroganoff
50min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Rindsstroganoff
45 min
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Züri-Gschnätzlets
50min