
Urządzenia i Akcesoria
Schweinefilet an Senfsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Frühlingszwiebeln in Stücken180 g
-
Olivenöl, nativ60 g
-
Maisstärke10 g
-
Weisswein50 g
-
flüssige Rindsbouillon100 g
-
grobkörniger Senf1 EL
-
Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)700 - 800 g
-
feinkörniges Salz nach Belieben2 Prisen
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
271 kcal /
1133 kJ
Białko
26.9 g
Tłuszcz
16.65 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
0.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leicht & Köstlich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria