Wurst-Käse Salat

Wurst-Käse Salat

3.5 23 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
    300 g
  • Essiggurken
    200 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Cervelats Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
    4
  • Senf (mild)
    1 EL
  • Weissweinessig
    50 g
  • pflanzliches Öl
    70 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zwiebeln (opcjonalnie)
    100 g
  • Petersilie Blätter abgezupft
    10 g
  • Schnittlauch (opcjonalnie) in feinen Ringen zur Dekoration
    1 Bund

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 2411 mg
Białko 42 g
Kalorie 3684 kJ / 880 kcal
Tłuszcz 76.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...