Urządzenia i Akcesoria
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 g
-
Fenchel in Stücken (2-3 cm)350 g
-
Karotten geschält und in Stücken (2-3 cm)250 g
-
Lauch in Stücken (2-3 cm)40 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Wasser500 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)1
-
feinkörniges Salz (opcjonalnie)1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6.1 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Super Suppen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Peperonicremesuppe
20 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Randen-Suppe
45 min