Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Patate e bietole con uova affogate
45 Min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Zuppa di rape
30 menit
Tortini alle verdure
55 min
Vellutata di piselli
40 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Vellutata di finocchio e carote
40 Min