Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Crema di funghi
20 Min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Vellutata di peperoni
20 Min
Zuppa di bietole e ginger
40 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.