Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry12
-
fine sea salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
garlic clove1
-
parsley leaves and tender stems3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon thinly peeled (no pith)1
-
lemon juice2 oz
-
sweet peas thawed if frozen10 oz
-
olive oil2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
890.2 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1339.7 kJ /
320.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Cioppino
55 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min