Urządzenia i Akcesoria
Tofu Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
5 ½ oz tomatoes, cannedfresh tomatoes5 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine2 - 3 ½ oz
-
zucchini cubed12 oz
-
carrots sliced7 oz
-
mushrooms sliced7 oz
-
firm tofu cubed14 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.7 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
821.3 kJ /
196.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Pumpkin Curry
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min