Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz sun-dried tomatoes (approx. 8 sun-dried tomatoes)
- 12 oz water
- 16 oz flaxseed, divided
- 7 ½ oz red onion, quartered (approx. 1 large onion)
- 3 ½ oz white onion, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 garlic cloves
- 5 oz red bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 5 oz green bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 3 ½ oz raw beets, peeled and quartered (approx. 1 small beet)
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 5 medium tomatoes)
- 2 tsp dried parsley
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried basil
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 3 pieces
- Kalorie
- 199 kJ / 47.6 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 83.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sugar and Spice Nuts
1h 40min
Burnt Orange
2h 15min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Cloud Eggs
20 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Cranberry Jelly
40min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Caprese Frittata
30min
White Bean Soup
2h 45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min