Roasted Red Pepper and Cashew Dip

Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.9 175 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
18 oz

Składniki

  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)
    2 oz
  • fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
    ½ oz
  • roasted red peppers, preserved (see Tip)
    12 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • raw cashews
    5 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 oz

Kalorie 73.6 kcal / 308 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 110.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...