Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
18 oz
Składniki
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
110.2 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
308 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poppy Seed Dressing
5 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Green Bean Gremolata
25 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Texas White Bean Salad
15 min
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Cranberry Pear Cider
25 min
Creamy Broccoli Salad
10 min