Urządzenia i Akcesoria
Lemon Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
851 mg
Białko
8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Béarnaise sauce
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min