Urządzenia i Akcesoria
Basic Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcjonalnie)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
852.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
777.4 kJ /
185.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Basic Soup Purée
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min