Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30 min.
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Sauce Béarnaise
40 min.
Vitello Tonnato
48h
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10 min.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min.
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30 min.
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min.
Fondue Chinoise
2h 40min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.
Pochierte Eier
30min