Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette

Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette

4.1 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Butter
    25 g
  • Mehl
    10 g
  • Milch
    120 g
  • Crème fraîche
    65 g
  • Estragonsenf
    30 g
  • Balsamico, hell
    10 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Honig
    1 TL
  • Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
    1700 g
  • Eier sehr frisch
    4
  • Speckwürfel
    200 g
  • Feldsalat
    120 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 14 g
Kalorie 2184 kJ / 522 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...