Urządzenia i Akcesoria
Pain sandwich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 tranches
Składniki
-
240 g d'eau
-
10 g de levure fraîche, (4 g)1 c. à café de levure sèche (4 g)
-
30 g de sucre de canne complet
-
30 g de beurre et un peu pour le moule
-
500 g farine
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tranche
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Pain de mie
3 godz.
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Petits pains au müesli (sucrés)
2 godz.
Barres aux baies
1 godz.
Caramels à la crème
2 godz.
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Muffins aux carottes et noix
45 min
Pain toast
16 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Petits pains moelleux
1 godz. 45 min
Pain paysan
3 godz.