Pain sandwich
TM6 TM5 TM31

Pain sandwich

4.9 (36 ocen)

Składniki

  • 240 g d'eau
  • 1 c. à café de levure sèche (4 g)
    lub 10 g de levure fraîche (4 g)
  • 30 g de sucre de canne complet
  • 30 g de beurre, et un peu pour le moule
  • 500 g farine
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 tranche
Kalorie
375 kJ / 90 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy