
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure sèche (4 g)
lub 10 g de levure fraîche (4 g) - 30 g de sucre de canne complet
- 30 g de beurre et un peu pour le moule
- 500 g farine
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 90 kcal / 375 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Błonnik
- 0.8 g