Urządzenia i Akcesoria
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů ciabatty, italského chleba na kostičky (2-3 cm)
-
70 gramů olivového oleje
-
100 gramů jahod
-
1 jarní cibulka na kousky
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů rajčat na kostičky (2 cm)
-
20 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
½ svazku čerstvé bazalky nasekané lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
1598 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Orange Passion (Oranžová touha)
15 min
Ostružinový crumble
35 min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Těstovinový salát Caprese
25 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1 godz. 40 min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min